Basmati rýže BIO je jednou z nejušlechtilejších druhů rýže. Nelepí se, je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná. 400g nebo 5kg



Detailní popis produktu
Rýže basmati BIO je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje na úpatí himalájských hor v Pákistánu a Indii. Je to jedna z nejušlechtilejších druhů rýže. Basmati rýže se nelepí, je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná, vhodná pro dietní stravu.
Složení:
Basmati rýže bílá*. * Z certifikovaného ekologického zemědělství.
Příprava:
Rýži propláchněte ve vlažné vodě. Na na porci rýže dejte dvojnásobné množství vody, osolte a vařte na mírném ohni 10-15 minut.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Obsah:
400 g
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota |
1444 kJ/345 kcal |
Tuky |
0,6 g |
Sacharidy |
77,7 g |
Bílkoviny |
7,4 g |
Sůl |
0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Dopřejte si tento čistě přírodní zdroj vitamínu C! Díky prášku ze 100% ovoce camu camu získáte pro organismus perfektně vstřebatelný vitamín C (7 000 mg, tj. 8 750 % DDD ve 100 g prášku). Mimo to jsou v ovoci přítomny další cenné fytonutrienty, které účinkují s vitamínem C ve vzájemné synergii.
Podobné produkty

POZOR! Majonéza je skvěle konzervována vysoce kvalitním olivovým olejem, jablečným octem a himalájskou solí - proto se neobávejte slevy z důvodu min. data trvanlivosti, prosím. Je v naprostém pořádku a nepoznáte rozdíl oproti té, která nemá toto datum prošlé.

Lahodná vegan majonéza s olivovým olejem, vločkami chilli sriracha a trochou růžové himálajské soli. Nepoznáte, že není z vajec! Perfektní pro všechny milovníky pikantních chutí.

Lahodná,svěží a krémová majonéza z olivového oleje s lehce citronovou příchutí povýší obyčejné hranolky na gurmánskou záležitost a skvěle doplní rybí pokrmy.