Přírodní sladidlo šetrně zpracované pouze z usušených a rozemletých datlí v BIO kvalitě dodá každému pokrmu i nápoji lehce nasládlou a příjemnou chuť datlí. Zdroj vitamínů a minerálů.
Kokosový palmový cukr je přírodní sladidlo vyrobené z nektaru z květů kokosové palmy v Indonésii. Obsahuje přirozeně vyskytující se minerální látky, zejména je zdrojem vápníku. Nízký glykemický index.
„Zlato Inků“, pocházející z oblasti And v Chile a Peru. Má velice silnou vůni a chuť podobnou javorovému sirupu a sladkým bramborám s vnitřní bohatou dužinou připomínající dýni.
Xylitol (březový cukr) vypadá a chutná jako klasický cukr, ale má o 40 % méně kalorií. Je běžnou složkou žvýkaček bez cukru a výrobků pro péči o ústní dutinu.
Prospěšné účinky na snižování krevního tlaku a hladiny cukru v krvi. Příznivý vliv na střevní mikroflóru, pomáhá při zácpě, pomáhá zlepšit využití vápníku tělem.
1219
7 položek celkem
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu my!
Balíme ekologicky
Vaše balíčky pečlivě balíme do recyklovaných materiálů
Dárek zdarma
Podle hodnoty objednávky přibalíme dárek k nákupu
Zboží máme skladem
A uděláme vše pro to, aby u Vás bylo co nejdříve
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací