Přírodní sladidla
Nejprodávanější
Značky

Inulin je díky vynikající tepelné stabilitě ideální i ke slazení pokrmů a nápojů. Jako prebiotická vláknina slouží jako výživa pro prospěšné střevní bakterie a podporuje zdravé trávení.

Javorový sirup bio - grade A, tedy ten nejkvalitnější javorový sirup na trhu. Je jemný a světlý, velmi delikátní, s intenzivní chutí a vůní. Hodí se do studené kuchyně, třeba k dochucování lívanců, palačinek nebo snídaňových kaší i salátů.

Xylitol (březový cukr) vypadá a chutná jako klasický cukr, ale má o 40 % méně kalorií. Je běžnou složkou žvýkaček bez cukru a výrobků pro péči o ústní dutinu.

exp. 12/24 Prospěšné účinky na snižování krevního tlaku a hladiny cukru v krvi. Příznivý vliv na střevní mikroflóru, pomáhá při zácpě, pomáhá zlepšit využití vápníku tělem.