Přírodní sladidlo šetrně zpracované pouze z usušených a rozemletých datlí v BIO kvalitě dodá každému pokrmu i nápoji lehce nasládlou a příjemnou chuť datlí. Zdroj vitamínů a minerálů.
Kokosový palmový cukr je přírodní sladidlo vyrobené z nektaru z květů kokosové palmy v Indonésii. Obsahuje přirozeně vyskytující se minerální látky, zejména je zdrojem vápníku. Nízký glykemický index.
„Zlato Inků“, pocházející z oblasti And v Chile a Peru. Má velice silnou vůni a chuť podobnou javorovému sirupu a sladkým bramborám s vnitřní bohatou dužinou připomínající dýni.
Sušená třtinová šťáva v bio kvalitě. Jedná se o zdravé přírodní sladidlo, které obyčejný cukr svými výživovými hodnotami strčí zcela do kapsy!
8596299014214
4 položek celkem
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu my!
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Zboží máme skladem
A uděláme vše pro to, aby u Vás bylo co nejdříve
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací