Semolinové těstoviny ve tvaru exotických zvířátek s vám jen tak nerozvaří a výborně drží omáčku.




Detailní popis produktu
DOBA VAŘENÍ: 6-8 minut
SLOŽENÍ: 100 % krupice z tvrdozrnné pšenice BIO
HMOTNOST: Skladujte v suchu a teplotě do 25 °C, chraňte před sluncem.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie: 1517 kJ / 358 kcal
- Tuky: 1,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
- Sacharidy: 72 g
- z toho cukry: 3,6 g
- Vláknina: 3,3 g
- Bílkoviny: 12 g
- Sůl:<0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýže, obiloviny, luštěniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Obsah balení: | 300 g |
Značka: | ALB-GOLD Teigwaren GmbH |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Bezvaječné těstoviny ze semoliny vynikají pevnou strukturou a skvělou chutí. Nerozvařují se, mají nižší glykemický index a hodí se jako příloha i do salátů.

Bezvaječné těstoviny ze semoliny vynikají pevnou strukturou a skvělou chutí. Nerozvařují se, mají nižší glykemický index a hodí se jako příloha i do salátů.

Celozrnné špagety ze semoliny, vyrobené v Itálii mají plnou chuť, skvělou strukturu a omáčky na nich krásně drží. Díky obsahu obalů zrn jsou výživnější, bohaté na mikronutrienty a dobře zasytí, aniž by se rozvařily.

Bezvaječná kolínka špaldovo-pohanková - celozrnná kombinace plnohodnotných plodin. Bohatá na vlákninu a bílkoviny zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod.

Černá dlouhozrnná rýže v biokvalitě s jemnou oříškovou chutí a nafialovělou barvou po uvaření. Je ideální jako příloha do salátů nebo rizot. Skvěle chutná i v kombinaci s bílou rýží.
Podobné produkty

Bezvaječné těstoviny ze semoliny vynikají pevnou strukturou a skvělou chutí. Nerozvařují se, mají nižší glykemický index a hodí se jako příloha i do salátů.

Celozrnné penne z Toskánska, vyrobené z kvalitní tvrdé pšenice. Díky celozrnné variantě jsou tmavší, plnější v chuti a bohatší na živiny.

Celozrnné špagety ze semoliny, vyrobené v Itálii mají plnou chuť, skvělou strukturu a omáčky na nich krásně drží. Díky obsahu obalů zrn jsou výživnější, bohaté na mikronutrienty a dobře zasytí, aniž by se rozvařily.