Česnek bio, granulovaný 40g

Odhání upíry a chutná gurmánům! Jeho intenzivní, ostré aroma se při vaření nebo pečení rychle změní a chutná podstatně sladčeji a jemněji než syrová varianta.

65 Kč
Dostupnost: Skladem
Možnosti doručení
Kód: 00325
Česnek bio, granulovaný 40g
doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu my!
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce přibalíme dárek jako poděkování, že jste si vybrali nás ♥
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Zboží máme skladem
Zboží máme skladem
A uděláme vše pro to, aby u Vás bylo co nejdříve

Detailní popis produktu

Allium sativum
  • ČESNEKOVÁ
  • PÓRKOVÁ
  • OSTRÁ
  • VÝRAZNÁ
  • NASLÁDLÁ
Odhání upíry a chutná gurmánům! Kdo se mu vyhýbá kvůli strachu ze zápachu z úst, ten o dost přichází. Mnohými milován a jinými nenáviděn dává česnek pokrmům jejich charakter. Jeho intenzivní, ostré aroma se při vaření nebo pečení rychle změní a chutná podstatně sladčeji a jemněji než syrová varianta. Česnek je zvláště oblíbený ve střední a jižní Evropě, kde zjemňuje těstoviny, zeleninové pokrmy a pečeni. Některé španělské Tapas, obzvláště „Gambas al ajillo“, žijí z intenzivního aroma česneku. Stroužky chutnají obzvláště dobře v kombinaci s olivovým olejem.
 
TIP: Protože česnek při pečení velmi rychle hořkne, mělo by zahřívání probíhat při mírné teplotě a rychle.
 
Kde najde využití:
 
pečené maso, ryby, dušené maso, špenát, mořské plody, pesto, grilování, luštěniny, hovězí maso, zapékání, vegetariánská jídla, jídla z jednoho hrnce, zelenina, houby, zvěřina, brambory, polévky, drůbež, pomazánky, jehněčí maso
 
 
Kuchyně:
světová kuchyně
 

 

Složení:

Česnek bio Česnek bio

Původ:
   
Surovina(y) pocházejí mimo jiné od těchto pěstitelů:
Abychom vám mohli zajistit dostupnost produktů i v případě výpadku dodávek surovin, mohou suroviny pocházet i od jiných pěstitelů nebo pěstitelských projektů.

 

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: