Cashew cacao clusters BIO Vitalvibe

Drcené kakaové boby s kešu v kokosovém cukru – naprosto delikátní křupavé potěšení! Přirozený zdroj antioxidantů, hořčíku, železa, draslíku a fosforu. Nízký glykemický index

299 Kč
Dostupnost: Skladem
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 1419
Cashew cacao clusters BIO Vitalvibe
doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu my!
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Zboží máme skladem
Zboží máme skladem
A uděláme vše pro to, aby u Vás bylo co nejdříve

Detailní popis produktu

  • zdravé mlsání luxusní chuti
  • drcené kakaové boby s kešu oříšky v kokosovém cukru stačí snadno rozkousat a užít si úžasnou chuť i účinky na tělo i duši
  • přirozený zdroj antioxidantů, hořčíku, železa, draslíku a fosforu
  • nízký glykemický index

Nechte se překvapit skvělou chutí! Kakaové boby hrají spolu s kešu oříšky úžasnou symfonii, lahodící nejen jazyku. Výborně se totiž doplňují také v obsahu blahodárných živin. Jsou výborným prostředkem, jak dodat tělu energii, dobrou náladu a jasnou mysl. 

Nepražené kousky kakaových bobů jsou zajímavým zdrojem živin, například železa, hořčíku, draslíku a fosforu. Kešu oříšky vedle lahodné chuti skrývají i mnoho cenných látek, pracujících pro blaho člověka.

My jsme obě pochoutky spojili dohromady a přisladili špetkou přírodního kokosového cukru. Vznikla tak pro vás jedinečná dobrůtka z přírody, umožňující zdravé mlsání s klidný srdcem.

Křupne na jazyku – pohladí po duši. S touto pochoutkou zaručeně nešlápnete vedle na návštěvách, večírcích, firemních akcích i oslavách. Sklidí úspěch také jako dárek. Jistě si ji zasloužíte i vy sami – jako chutnou a výživnou svačinku v práci, doma i na cestách.

VYCHUTNEJTE SI CASHEW CACAO CLUSTERS

Drcené kakaové boby s kešu v kokosovém cukru – naprosto delikátní křupavé potěšení! Neznáme lahodnější kombinaci přírodních ingrediencí, která by člověku lépe dodala energii a podpořila tělo i psychiku látkami prospěšnými zejména během stresu. A navíc tolik potěšila.

Vyzkoušejte také! U každého, kdo tuto dobrotu poprvé ochutná, vyvolá naprostý WOW efekt. 

A rozhodně nejde o pochoutku, kterou byste si měli zakazovat. Ba naopak – toto mlsání vás zásobí mnoha cennými živinami. Při dodržení zásad pestré racionální stravy je Cashew Cacao Clusters vhodný zdroj kvalitní energie. 

Lahodná kombinace přírodních superfoods přispívá k obnově sil a pocitu blaha například v momentech fyzické únavy. Kešu oříšky, stejně jako kakaové boby, jsou přirozeným zdrojem minerálních látek a prospěšných tuků. Nepražené kakaové boby, právem nazývané „pokrm bohů“, představují výborný prostředek pro lehké „nakopnutí“, povzbuzení myšlení a povznesení nálady. Obsahují také množství antioxidantů se spoustou zdravotních benefitů. Kokosový cukr dodává směsi lehce sladkou chuť s benefitem nižšího glykemického indexu oproti běžnému rafinovanému cukru.


PŘÍBĚH KAKAA, KTERÉ OTEVÍRÁ SRDCE

Již v dobách hluboce před naším letopočtem bylo „posvátné“ kakao jihoamerickými indiány používáno jako ceremoniální prostředek. Šamani užívali nepražené kakaové boby za účelem zažehnání negativity, otevření euforických stavů a propojení s energií vlastního středu – energií srdce. Optikou tradice východních náboženství (zejména hinduismu) bychom mohli říci, že tento „pokrm bohů“ má potenciál otevřít srdeční čakru. A to zejména díky množství účinných látek, kterými tato rostlina oplývá.

TAJEMSTVÍ PŘÍPRAVY TÉTO POCHOUTKY

Kokosový cukr a mořská sůl se rozpustí ve vodě a zamíchají se dohromady společně s kešu oříšky a kakaovými zlomky. Vzniklá směs se rozetře na plechy a suší při nízké teplotě do 46 °C. 

Tento šetrný výrobní postup zajišťuje zachování maximálních výživových hodnot i skvělé chuti. Pochoutka je výborně křupavá, jedinečný chuťový efekt vytváří zejména vysoká kvalita surovin. 

Jak je to s kokosovým cukrem?

Kokosový cukr je skvělým přírodním sladidlem. Má jemnou chuť, podobnou medu z divoce rostoucích květin, nižší glykemický index než běžný rafinovaný cukr.

Kokosový cukr se získává z nektaru tropických kokosových palmových květů v Indonésii. Po sesbírání se nektar uvaří. Tím se vytvoří karamel, který se poté rozdrtí na jemný krystal.

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 2281 kJ / 547 kcal

Tuky 37 g

    z toho nasycené 18 g

Sacharidy 36 g

   z toho cukry 19 g

Vláknina 13 g

Bílkoviny 14 g

Sůl 0,64 g

Složení:  

bio kešu zlomky (40 %), bio kakaové zlomky (39 %), bio kokosový cukr, voda, mořská sůl

Certifikace: 

Veškeré suroviny jsou BIO certifikované, kromě soli. 

Skladování:

Uchovávejte na suchém chladném a temném místě.

Upozornění:

Dbejte zvýšené opatrnosti v těhotenství, při kojení a u dětí do 5 let věku. 

Obezřetnost je na místě také při kombinacích s některými léky a dalšími látkami  (hlavně některá antidiabetika, lithium, theofylin, hormonální přípravky, nápoje s obsahem kofeinu – káva/čaj)

Opatrně s čokoládou by měli zacházet všichni s náchylností k migrénám nebo dně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kakao, čokoláda a alternativy
Hmotnost: 0.25 kg
Balení: 250g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: