Rýže, obiloviny, luštěniny
Nejprodávanější

Bezvaječné těstoviny ze semoliny vynikají pevnou strukturou a skvělou chutí. Nerozvařují se, mají nižší glykemický index a hodí se jako příloha i do salátů.

Bezvaječná kolínka špaldovo-pohanková - celozrnná kombinace plnohodnotných plodin. Bohatá na vlákninu a bílkoviny zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod.

Celozrnné penne z Toskánska, vyrobené z kvalitní tvrdé pšenice. Díky celozrnné variantě jsou tmavší, plnější v chuti a bohatší na živiny.

Klasické italské risotto je krémové konzistence, jemné chuti. Risotto Arborio je namícháno z kvalitní rýže, sušeného hřibu pravého, sušené zeleniny, bylinek a koření. Má velmi příjemnou chuť i vůni.

Černá dlouhozrnná rýže v biokvalitě s jemnou oříškovou chutí a nafialovělou barvou po uvaření. Je ideální jako příloha do salátů nebo rizot. Skvěle chutná i v kombinaci s bílou rýží.

Celozrnné špagety ze semoliny, vyrobené v Itálii mají plnou chuť, skvělou strukturu a omáčky na nich krásně drží. Díky obsahu obalů zrn jsou výživnější, bohaté na mikronutrienty a dobře zasytí, aniž by se rozvařily.

Semolinové těstoviny ve tvaru domácích zvířátek z farmy se vám jen tak nerozvaří a výborně drží omáčku.

Semolinové těstoviny ve tvaru exotických zvířátek s vám jen tak nerozvaří a výborně drží omáčku.

Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Skvěle se hodí i na pečení nebo do polévek.

Celozrnná pšeničná vřetena se špenátem dodají originální vzhled i jemně pikantní chuť. Skvěle se hodí do salátů, těstovinových zapékaných jídel, zeleninových směsí, k pečenému masu nebo do krémových omáček.

Bezvaječné těstoviny ze semoliny vynikají pevnou strukturou a skvělou chutí. Nerozvařují se, mají nižší glykemický index a hodí se jako příloha i do salátů.