Mandlová je jedna z nejoblíbenějších alternativních ořechových mouk. Tato mouka je šetrně zpracovaná z BIO mandlí a vyznačuje se vysokým podílem bílkovin a vlákniny a je tak vhodná nejen pro sportovce ale i při redukčních dietách.




Detailní popis produktu
Mandlová je jedna z nejoblíbenějších alternativních ořechových mouk. Tato mouka je šetrně zpracovaná z BIO mandlí a vyznačuje se vysokým podílem bílkovin a vlákniny a je tak vhodná nejen pro sportovce ale i při redukčních dietách. Má jemně nasládlé mandlové aroma a je bohatá na rostlinné bílkoviny a vlákninu. Je přirozeně bezlepková.
VHODNÁ PRO: příznivce paleo, FIT i RAW stravy, celiaky, vegany, nemlékaře, sportovce, při redukci váhy a stavbě svalové hmoty.
POUŽITÍ: Mandlovou moukou lze v receptech částečně nebo i zcela nahradit za běžnou mouku. Je ideální pro přípravu sladkých pokrmů a je nepostradatelnou surovinou pro výrobu makronek. Můžete ji přidat do kaše, pečených i RAW dezertů, do lineckého těsta, na palačinky či vafle nebo do smoothie. Ve slané kuchyni je vhodná k zahušťování omáček.
SLOŽENÍ: 100% mandle vylisované za studena
Nutriční hodnoty (100 g):
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Výrobce: | GOODIE s.r.o. IČ 09551891, Polská 1518/44, Praha, 12000 |
E-mail výrobce: | info@goodie.cz |
Obsah: | 200 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobní společnost : | GOODIE s.r.o. |
---|---|
Adresa : | Polská 1518/44, 120 00 Praha 2 |
E-mail : | info@goodie.cz |
Související produkty

exp. 7/25 Pravá avokádová majonéza s česnekovou příchutí. Každá sklenice je doslova až po okraj plná avokád. Tato neobvyklá majonéza ve vaší kuchyni nesmí chybět.
Podobné produkty

exp. 10/25 Ochutnejte je všechny! Ghee+ v menším provedení, za to všechny varianty v jedné krabičce. Ideální dárek pro gurmány, fajnšmekry.

Tohle Ghí je prostě KOZÍ! Vhodné i pro osoby s alergií na mléčnou bílkovinu.