Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Lněné semínko je přirozeným zdrojem vlákniny, omega-3 mastných kyselin a dalších cenných látek. V kuchyni má široké využití – hodí se do smoothie, kaší, jogurtů, pečiva nebo salátů. Mleté či namočené se používá i jako náhrada vajec při pečení.
Kdo by neměl rád mandle? Sáhnout po nich můžete, když vás bude hodit mlsná a nejen to. Skvělá verze zdravé svačinky, při výrobě raw tyčinek, pečení nebo při výrobě domácího mandlového mléka.
Mandle v biokvalitě jsou u nás dobře známé a velmi oblíbené. Mají typickou jemnou sladkou chuť. Chroupejte je samotné, přidejte do snídaňových kaší nebo jako ozdoba při pečení sladkého pečiva.
Černá dlouhozrnná rýže v biokvalitě s jemnou oříškovou chutí a nafialovělou barvou po uvaření. Je ideální jako příloha do salátů nebo rizot. Skvěle chutná i v kombinaci s bílou rýží.
Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví i výbornou omáčku ke slanému jídlu.