Nealkalizované RAW kakao v bio kvalitě. Plné antioxidantů a flavonoidů. Je to prvotřídní kakao, které v běžném obchodě nenajdete.




Detailní popis produktu
Nealkalizované kakao v bio kvalitě
Nové kakao, které budeme dlouhodobě nabízet.
Má nižší podíl tuku a je vyrobené a přímo dovezené z Peru.
Toto kakao je plné antioxidantů a flavonoidů. Je to prvotřídní kakao, které v běžném obchodě nenajdete.
Země původu: Peru
Odrůda: Criollo, Trinitario
Pěstováno malými farmáři a vyrobeno velkým zpracovatelem v Peru.
Výživové hodnoty na 100g:
Energie 355kCal, 1479kJ
Tuky 11 g
Nasycené mastné kyseliny 6,6 g
Sacharidy 24,5 g
z toho cukry 0 g
Vláknina 32 g
Bílkoviny 23,5 g
Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C.
Bio certifikováno KEZ, o.p.s. CZ-BIO-001
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kakao, čokoláda a alternativy |
---|---|
Obsah balení: | 250g, 500g, 1kg |
Výrobce: | Tomáš Marek, Častonín 19, 393 01 Pelhřimov |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

exp. 12/24 Prospěšné účinky na snižování krevního tlaku a hladiny cukru v krvi. Příznivý vliv na střevní mikroflóru, pomáhá při zácpě, pomáhá zlepšit využití vápníku tělem.

Xylitol (březový cukr) vypadá a chutná jako klasický cukr, ale má o 40 % méně kalorií. Je běžnou složkou žvýkaček bez cukru a výrobků pro péči o ústní dutinu.