Bezvaječná kolínka špaldovo-pohanková - celozrnná kombinace plnohodnotných plodin. Bohatá na vlákninu a bílkoviny zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod.




Detailní popis produktu
SLOŽENÍ: Pšeničná mouka celozrnná BIO (45 %), špaldová mouka celozrnná BIO (30 %), pohanková mouka BIO (25 %)
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G :
- Energie: 1480 kJ / 353 kcal
- Tuky: 0,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 70,9 g
- z toho cukry: 3,2 g
- Vláknina: 6,1 g
- Bílkoviny: 11,4 g
- Sůl: ‹0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny a nápoje |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8595582426178 |
Obsah balení: | 300 g |
Značka: | PROBIO |
EAN: | 8595582426178 |
E-mail výrobce: | probio@probio.cz |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Celozrnná pšeničná vřetena se špenátem dodají originální vzhled i jemně pikantní chuť. Skvěle se hodí do salátů, těstovinových zapékaných jídel, zeleninových směsí, k pečenému masu nebo do krémových omáček.

Celozrnné penne z Toskánska, vyrobené z kvalitní tvrdé pšenice. Díky celozrnné variantě jsou tmavší, plnější v chuti a bohatší na živiny.

Semolinové těstoviny ve tvaru exotických zvířátek s vám jen tak nerozvaří a výborně drží omáčku.
Podobné produkty

Celozrnné penne z Toskánska, vyrobené z kvalitní tvrdé pšenice. Díky celozrnné variantě jsou tmavší, plnější v chuti a bohatší na živiny.

Kešu ořechy v BIO kvalitě. Jsou zdrojem rostlinných tuků, bílkovin a vlákniny. Ideální ke svačině nebo jako součást sladkých dezertů.

Švestková povidla jsou vyrobena z čerstvých bio švestek, které procházejí mnohahodinovým procesem pomalého vaření, díky kterému zintenzivní jejich jedinečná ovocná chuť.

Celozrnná pšeničná vřetena se špenátem dodají originální vzhled i jemně pikantní chuť. Skvěle se hodí do salátů, těstovinových zapékaných jídel, zeleninových směsí, k pečenému masu nebo do krémových omáček.