Filety divokého lososa nakládané v extra panenském olivovém oleji Arbequina.
Detailní popis produktu
Lososa nakládáme do extra panenského olivového oleje, konkrétně do filtrované odrůdy Arbequina, která je krásně jemná. Losos je nakrájený na filety a ručně zpracovaný. Navíc jde o skvělý a přirozený zdroj Omega-3 mastných kyselin. Zbylý olej můžete klidně použít do salátu či jakéhokoliv jiného pokrmu.
Složení: Losos divoký z Aljašky, extra panenský olivový olej Arbequina, sůl
Minimální trvanlivost do: 09/26
Nutriční hodnoty na 100g:
- Energetická hodnota: 196 Kcal/818 Kj
- Tuky: 12g, z toho nasycené mastné kyseliny…2g
- Sacharidy: 0, z toho cukry 0g
- Vláknina: 0g
- Bílkoviny: 22g
- Sůl: 1,3g
Výrobce: Barcelo Manufactre s.r.o., Nové Středokluky 336, 252 68 Středokluky
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ryby ve skle |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.2 kg |
| Výrobce: | Barcelo Manufactre s.r.o., Nové Středokluky 336, 252 68 Středokluky |
| Vyrobeno v: | Česká Republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
| Výrobní společnost : | Barcelo Manufacture s.r.o. |
|---|---|
| Adresa : | Na Ovčíně 52, 252 68 Středokluky |
| E-mail : | eva@lozanocervenka.cz |
Související produkty
Extra panenský olivový olej, který Vás osloví bohatou vůní čerstvě posečené trávy a bazalky. V ústech se projeví intenzivní ovocnou chutí s náznaky rajčat a broskví a s pronikavě aromatickým pepřovým zakončením.
Keltská mořská sůl z pobřežních vod Bretaňského moře. Ze solí má nejvyšší obsah přírodního hořčíku a stopových prvků.
Podobné produkty
Pražené mandle, jemná bílá čokoláda a špetka kokosu – někdy stačí málo, aby vznikla malá velká radost. .
Sušení červíci jsou skvělou volbou pro večírky, rodinná setkání nebo jen jako rychlá svačina během dne.
Křupnutí, které potěší všechny smysly. Spojení jemné skořice, mléčné čokolády a pražených mandlí je jako stvořené pro chvíle pohody nebo jako milý dárek.
