Lahodná,svěží a krémová majonéza z olivového oleje s lehce citronovou příchutí povýší obyčejné hranolky na gurmánskou záležitost a skvěle doplní rybí pokrmy.
Detailní popis produktu
Hunter & Gather opět přišel s něčím unikátním - úžasně krémová a příjemně nakyslá, pikantní majonéza ze španělských citronů a lehkého olivového oleje ze starých olivových hájů pozvedne vaše pokrmy o několik stupňů výš. Hodí se perfektně k salátům, jakýmkoliv hranolkám, grilované zelenině nebo rybám. Prostě majonéza, která nedělá kompromisy v chuti ani struktuře.
Tato majonéza je bez lepku, vhodná pro keto i paleo dietu. Vyrobená ze 100%, za studena lisovaného oleje (samozřejmě bez použití hexanu nebo jiných rozpouštědel) a vajec z volně chovaných britských slepic. Má dokonale vychytanou recepturu s maximálně jednoduchým složením a 100% přírodními ingrediencemi bez přidaných vycpávek, konzervantů, ochucovadel a dalších zbytečností. V lednici vám vydrží otevřená až 4 týdny. Bez cukru, obilnin a nekvalitních rostlinných olejů.
Nebudete věřit, že něco tak dobrého je vlastně i zdravé! Majonéza je bez obsahu hlavních 14 alergenů, vhodná pro vegany, bez lepku, bez přidaného cukru, bez sóji, vhodná pro keto i low carb dietu.

Využití v kuchyni
- Olivovou majonézu můžete použít všude tam, kam byste dali tu klasickou.
- Hodí se do studené i teplé kuchyně, na saláty, jako základ na různé dipy a dresinky, pro přípravu pomazánek.
- Nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce a můžete si s ní připravit i odlehčenou verzi bramborového salátu.
- Majonézu z olivovéhoho oleje ocení nejen všichni keto a paleo nadšenci, ale také milovníci zdravého životního stylu a experimentátoři s novými surovinami.
- Tato citronová majonéza se také dá využít i ve sladké kuchyni! Vyzkoušejte třeba tento recept přímo od Hunter & Gather na tento skvělý cheesecake:
Péče o životní prostředí
Majonézy jsou v recyklovatelných skleněných nádobách s papírovými etiketami. Olivy, ze kterých je vyroben obsažený olivový olej, pocházejí ze starých olivových hájů ve Španělsku, kde se olivy sklízejí ve dne, aby sběrači nerušili volně žijící zvířata a hnízdící ptáky.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Potraviny a nápoje |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.24 kg |
| Výrobce: | Hunter & Gather Foods Ltd., 71-75 Shelton Street, London WC2H 9JQ, England |
| Země původu: | Velká Británie |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
| Výrobní společnost : | Hunter & Gather Foods Ltd |
|---|---|
| Adresa : | 71–75 Shelton Street, London, England, WC2H 9JQ |
| E-mail : | realfood@hunterandgatherfoods.com |
Související produkty
exp. 10/25 Goodie nekečup se špetkou chilli rozpálí každého! Potěší i náročné chuťové buňky a překvapí svým složením. Je vyroben z poctivých surovin, slazen datlemi a rozinkami.
Barevné BIO těstoviny ve tvaru zvířátek jsou vyrobeny ze zeleného hrášku nebo červené čočky a celozrnné rýže. Jsou přirozeně bezlepkové, vhodné pro celiaky.
Zelené BIO fusilli ze zeleného hrášku, bez lepku. Skvělé do salátů, na sladko i slano. Rychlá a zdravá příloha.
Silikonová miska s přísavkou, která ji udržuje pevně a bezpečně na stole. Použitím víka se promění miska v nádobu na skladování.
Pro úsporu místa a hygienické skladování mateřského mléka. Netekoucí díky dvojímu zip-zavírání. Velmi odolný materiál, bezpečné zmrazení. 25 ks. Neobsahuje BPA.
Silikonový talíř dělený na 3 různě veliké části. Přísavka udržuje talíř pevně a bezpečně na stole.
Měkké silikonové brčko je šetrné k dásním, lze snadno vyčistit pomocí silikonového kartáčku. Opakovaně použitelné. Pomáhá s rozvojem jemné motoriky.
Podobné produkty
Runa snack je čistě přírodní harmonizační tyčinka sestavená podle principů tradiční čínské medicíny (TČM) podporující srdce a tenké střevo. Působí na psychiku a povzbuzení životní radosti.
Bezlepková kaše s lesním ovocem a mandlemi, bez cukru, s chia a konopnými semínky. Rychlá snídaně, která zasytí a chutná celé rodině.
