Cashew cacao clusters BIO Vitalvibe

Drcené kakaové boby s kešu v kokosovém cukru – naprosto delikátní křupavé potěšení! Přirozený zdroj antioxidantů, hořčíku, železa, draslíku a fosforu. Nízký glykemický index

Položka byla vyprodána…
299 Kč
Dostupnost: Vyprodáno
Možnosti doručení
Kód: 1419
Cashew cacao clusters BIO Vitalvibe
doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu na výdejní místa my! Při nákupu na 2500 Kč platíme i k Vám na adresu.
balíme ekologicky
Balíme ekologicky
Vaše balíčky pečlivě balíme do recyklovaných materiálů
Dárky zdarma
Dárek zdarma
Podle hodnoty objednávky přibalíme dárek k nákupu
Zboží máme skladem
Zboží máme skladem
A uděláme vše pro to, aby u Vás bylo co nejdříve

Detailní popis produktu

  • zdravé mlsání luxusní chuti
  • drcené kakaové boby s kešu oříšky v kokosovém cukru stačí snadno rozkousat a užít si úžasnou chuť i účinky na tělo i duši
  • přirozený zdroj antioxidantů, hořčíku, železa, draslíku a fosforu
  • nízký glykemický index

Nechte se překvapit skvělou chutí! Kakaové boby hrají spolu s kešu oříšky úžasnou symfonii, lahodící nejen jazyku. Výborně se totiž doplňují také v obsahu blahodárných živin. Jsou výborným prostředkem, jak dodat tělu energii, dobrou náladu a jasnou mysl. 

Nepražené kousky kakaových bobů jsou zajímavým zdrojem živin, například železa, hořčíku, draslíku a fosforu. Kešu oříšky vedle lahodné chuti skrývají i mnoho cenných látek, pracujících pro blaho člověka.

My jsme obě pochoutky spojili dohromady a přisladili špetkou přírodního kokosového cukru. Vznikla tak pro vás jedinečná dobrůtka z přírody, umožňující zdravé mlsání s klidný srdcem.

Křupne na jazyku – pohladí po duši. S touto pochoutkou zaručeně nešlápnete vedle na návštěvách, večírcích, firemních akcích i oslavách. Sklidí úspěch také jako dárek. Jistě si ji zasloužíte i vy sami – jako chutnou a výživnou svačinku v práci, doma i na cestách.

VYCHUTNEJTE SI CASHEW CACAO CLUSTERS

Drcené kakaové boby s kešu v kokosovém cukru – naprosto delikátní křupavé potěšení! Neznáme lahodnější kombinaci přírodních ingrediencí, která by člověku lépe dodala energii a podpořila tělo i psychiku látkami prospěšnými zejména během stresu. A navíc tolik potěšila.

Vyzkoušejte také! U každého, kdo tuto dobrotu poprvé ochutná, vyvolá naprostý WOW efekt. 

A rozhodně nejde o pochoutku, kterou byste si měli zakazovat. Ba naopak – toto mlsání vás zásobí mnoha cennými živinami. Při dodržení zásad pestré racionální stravy je Cashew Cacao Clusters vhodný zdroj kvalitní energie. 

Lahodná kombinace přírodních superfoods přispívá k obnově sil a pocitu blaha například v momentech fyzické únavy. Kešu oříšky, stejně jako kakaové boby, jsou přirozeným zdrojem minerálních látek a prospěšných tuků. Nepražené kakaové boby, právem nazývané „pokrm bohů“, představují výborný prostředek pro lehké „nakopnutí“, povzbuzení myšlení a povznesení nálady. Obsahují také množství antioxidantů se spoustou zdravotních benefitů. Kokosový cukr dodává směsi lehce sladkou chuť s benefitem nižšího glykemického indexu oproti běžnému rafinovanému cukru.


PŘÍBĚH KAKAA, KTERÉ OTEVÍRÁ SRDCE

Již v dobách hluboce před naším letopočtem bylo „posvátné“ kakao jihoamerickými indiány používáno jako ceremoniální prostředek. Šamani užívali nepražené kakaové boby za účelem zažehnání negativity, otevření euforických stavů a propojení s energií vlastního středu – energií srdce. Optikou tradice východních náboženství (zejména hinduismu) bychom mohli říci, že tento „pokrm bohů“ má potenciál otevřít srdeční čakru. A to zejména díky množství účinných látek, kterými tato rostlina oplývá.

TAJEMSTVÍ PŘÍPRAVY TÉTO POCHOUTKY

Kokosový cukr a mořská sůl se rozpustí ve vodě a zamíchají se dohromady společně s kešu oříšky a kakaovými zlomky. Vzniklá směs se rozetře na plechy a suší při nízké teplotě do 46 °C. 

Tento šetrný výrobní postup zajišťuje zachování maximálních výživových hodnot i skvělé chuti. Pochoutka je výborně křupavá, jedinečný chuťový efekt vytváří zejména vysoká kvalita surovin. 

Jak je to s kokosovým cukrem?

Kokosový cukr je skvělým přírodním sladidlem. Má jemnou chuť, podobnou medu z divoce rostoucích květin, nižší glykemický index než běžný rafinovaný cukr.

Kokosový cukr se získává z nektaru tropických kokosových palmových květů v Indonésii. Po sesbírání se nektar uvaří. Tím se vytvoří karamel, který se poté rozdrtí na jemný krystal.

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 2281 kJ / 547 kcal

Tuky 37 g

    z toho nasycené 18 g

Sacharidy 36 g

   z toho cukry 19 g

Vláknina 13 g

Bílkoviny 14 g

Sůl 0,64 g

Složení:  

bio kešu zlomky (40 %), bio kakaové zlomky (39 %), bio kokosový cukr, voda, mořská sůl

Certifikace: 

Veškeré suroviny jsou BIO certifikované, kromě soli. 

Skladování:

Uchovávejte na suchém chladném a temném místě.

Upozornění:

Dbejte zvýšené opatrnosti v těhotenství, při kojení a u dětí do 5 let věku. 

Obezřetnost je na místě také při kombinacích s některými léky a dalšími látkami  (hlavně některá antidiabetika, lithium, theofylin, hormonální přípravky, nápoje s obsahem kofeinu – káva/čaj)

Opatrně s čokoládou by měli zacházet všichni s náchylností k migrénám nebo dně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kakao, čokoláda a alternativy
Hmotnost: 0.25 kg
Balení: 250g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola